|
|
Arkadaşlar x diye bir şirket var.Bu şirketin x diye birde web sitesi var. Bende xzzz diye bir domain aldım. Acaba bu şirket domaini elimden alabilir mi?
Örnek vermek gerekirse;
tahribat diye bir şirket var. tahribat.com diye bir sitesi var. Bende tahribatüyeleri.com diye bir domain aldım. Tahribat şirketi, domaini elimden alabilir mi acaba?
http://www.tahminciyiz.com
Garantili İDDİA Tahminleri Sitesi! =)
http://www.tahminciyiz.com
Önerileriniz için lütfen pm atın =)
|
|
|
Sebeplerini bilmemekle beraber mantıklı olarak alamaz diye düşünüyorum.
Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
|
ajan1111

Kayıt : 25 Agustos 2005 coder acan (:
|
|
bi yerde olan bakkalın karşısına başka bi bakkal açmak gibi bişey. yasal olarak bişey yapacağını sanmıyorum. ama etik ve ahlaki olarak yakışık kalmaz
Kayalardan kayarım, yoktur benim ayarım ;)
ajan1111.com
google‘ye kafam girsin (:
|
inception

Uzaklaştırılmış Üye
Kayıt : 28 Aralik 2009 _|_
|
|
direk şirketin adını bile alsan bişey yapamaz
hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
inception, 12 Mart 2012 (Pazartesi) 23:13 tarihinde Türkiye AB'ye girene kadar uzaklaştırıldı.
Uzaklaştırılma Sebebi: saçma sapan mesajlar atan gereksiz user beyin nakli yaptırman dileğiyle ek olarak kendisi 2 yüzlü olup kendini bulunmaz hint kumaşı sanmaktadır. banı açılmasın
|
|
|
nidafilm bunu yazdı: -----------------------------
direk şirketin adını bile alsan bişey yapamaz
-----------------------------
+1
Bunu ticaret olarak yapan adamlar bile var sağda solda gördüğü firmaların web sitesi yoksa onların adına alıyo bi domain ondan sonra adamlar site açmaya kalktığında ona başvurmak durumunda kalıyo yüksek fiyatlara satabiliyor tabi satabilirse , şans işi.
O şimdi asker :F şafak demiş 253 az kaldı geliyorum :D
|
tahta

Kayıt : 5 Mayis 2008 Ne? kim?
|
|
Yanlış hatırlamıyorsam şöylebişey vardı
Diyelim nokia diye bi şirket var nokia.com diyede sitesi var.sende nokia.net i aldın ve nokia şirketiyle aynı ürünleri satıyorsun yani aynı sektörde iş yapıyorsun o zaman almaya hakkı var
ama nokia.net var fakat teknolojiyle alakalı olmayan bişeyler yapıyorsun mesela kişisel bloğun var yazılar falan yazıyorsun o zaman bi bok yapamazlar diye biliyorum
ama yanlışda biliyor olabilirim
|
|
|
Şirket aleyhine yada şirketin gözüne batıcak bişi yaparsan her şekilde davalarla uğraşırsın..
Domaini alabilirlermi ?
Alamasalar bile dava şu bu hesabına yıldırırlar adamı..
- = www.isminiunuttum.com = - = www.neredenbulabilirim.net = -
|
|
|
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. anladığım kadarıyla alamazlar domaini
http://www.tahminciyiz.com
Garantili İDDİA Tahminleri Sitesi! =)
http://www.tahminciyiz.com
Önerileriniz için lütfen pm atın =)
|
wking

Kayıt : 28 Mart 2010
|
|
tahta bunu yazdı: -----------------------------
Yanlış hatırlamıyorsam şöylebişey vardı
Diyelim nokia diye bi şirket var nokia.com diyede sitesi var.sende nokia.net i aldın ve nokia şirketiyle aynı ürünleri satıyorsun yani aynı sektörde iş yapıyorsun o zaman almaya hakkı var
ama nokia.net var fakat teknolojiyle alakalı olmayan bişeyler yapıyorsun mesela kişisel bloğun var yazılar falan yazıyorsun o zaman bi bok yapamazlar diye biliyorum
ama yanlışda biliyor olabilirim
-----------------------------
Evet bu doğru.
www.sarkimgeldi.com - Ne yani senin de şarkın gelmedi mi? Herkesin şarkısı gelebilir.
|
kut

Kayıt : 13 Kasim 2010
|
|
nidafilm bunu yazdı: -----------------------------
direk şirketin adını bile alsan bişey yapamaz
----------------------------- Bilmeden konuşmayın, horoz.com örneği http://wipo.int/amc/en/domains/decisions/html/2009/d2009-0767.html
Arkadaşın alan adına gelince, bir benzeri Sahibinden Aş davası var. Sahibinden.com, ufak bir ilan sitesi olan SahibindenTekne.com için WIPO’ya başvurmuş ve alan adının kendilerine devrini istemişti. WIPO’da, D2010-0560 dava numarasıyla görülen sahibindentekne.com ilgili davada hakem Gökhan Gökçe, şikayet eden Sahibinden Bilgi Teknolojileri Pazarlama ve Ticaret A.Ş.’nin genel müdürü Taner Aksoy’un savlarını haksız bularak, alan adının şu anki sahibi olan Mesut Laçin’de kalmasına karar verdi.
|
NoNam3

Kayıt : 10 Aralik 2009 # Kernel Level #
|
|
#i#m#z#a#m# #i#s#m#i#m#d#i#r#
|
|