|
|
http://www.qooglee.com die bir sitem var böyle bi site yüzünden başım belaya girer mi
bi de bu site de adsense kullansam ban yermiyim(saçma bi soru ama bi ihtimal :D )
hangi tarz reklamlar önerirsiniz bu site için.
|
|
|
e bu gıgıl,linki c+p=google ?
_ICEMAN_
|
|
|
ne zorun war kardes google n aynisi girer tabi
You have enemies? Good. That means you ve stood up for something in your life.
|
|
|
gıgıl linki ddeil o daha fazla dikkat et :D ne ggibi belaya girer acaba ?
|
|
|
link ayni degil ama adamlarin logosunu scriptini kullanmissin.
You have enemies? Good. That means you ve stood up for something in your life.
|
|
|
Verdiğin linki kopyalayıp yapıştır hangi site çıkıyor karşına?Tamam sabahın bu saatinde e ve o ları sayamıyorum ama c+p yaptım:)
_ICEMAN_
|
|
|
tmm da en fazla ne gibi şeyler olur acaba sadece logo script deil bi de arama yapın =))
|
|
|
emin degilim ama eger tescilli bir markanin domain ini alsaydin elinden alirlardi domaini
ama burda domainde birse olmaz da icerikte sorun olur belki
You have enemies? Good. That means you ve stood up for something in your life.
|
JohnD

Uzaklaştırılmış Üye
Kayıt : 19 Ekim 2008 artık huzurevi..
|
|
Bu siteden bi cacık olmaz,onun için başın belaya girmez.
Adsense kullanamazsın adsense bot siteyi tararken banlar.
DOM.. JohnD, 25 Ocak 2011 (Sali) 23:52 tarihinde Türkiye AB'ye girene kadar uzaklaştırıldı.
Uzaklaştırılma Sebebi: Site içerisinde paylaşılan içerikleri antivirüs firmalarına rapor ediyormuş...
|
FCN

Kayıt : 28 Eylül 2007 Yerel Disk(C)
|
|
Follow me : http://twitter.com/TheFCN // FCN Bilişim Hizmetleri // Microsoft .Net Developer
|
|